Rijdt jouw club mee met de Promotor Club Ride-in?

UITNODIGING

Afgelopen jaar was de binnenkomst van Club GSXR en de Rock City Chapter Amersfoort op het Promotor Mega MotorTreffen absoluut spectaculair. Soms klinkt motorherrie als muziek in je oren. Wil jouw motorclub ook in stijl het evenemententerrein van Expo Haarlemmermeer oprijden? Schrijf je dan snel in. Wat vorig jaar nog een experiment was, moet een jaarlijkse traditie worden. De groep die de meeste indruk maakt, krijgt een reportage in Promotor Magazine en op Promotor TV.

Op 1e en 2e Pinksterdag (20 mei en 21 mei) van 11:00 tot 14:00 uur organiseren we de Promotor Club Ride-in. Heb je een club die uit minimaal 25 motorrijders bestaat, dan kun je je nu inschrijven. Voor jouw club maken wij vrijbaan zodat je als groep de route over het evenemententerrein kunt rijden, langs een haag van toeschouwers.

Voor de groep regelen we ook een parking op het terrein zodat je bij elkaar kunt staan. In de hal staat een marktkraam voor de club klaar, die je kosteloos kunt gebruiken. Dan kun je je club voor een breed publiek presenteren. De marktkraam mag ook voor verkoopdoeleinden gebruiken. Inschrijven voor een marktkraam sluit op 30 april.

Liever je eigen clubtent mee? Dat kan ook.Op het buitenterrein is ruimte gereserveerd om clubtenten neerzetten.

Motorclubs die zijn aangesloten bij de MAG of KNMV kunnen deelnemen aan de Promotor Ride-in. Deelnemers van de groep dienen allen wel een geldig toegangsbewijs voor het evenement te hebben. Is je groep niet aangesloten bij MAG of KNMV dan kun je een Wildcard aanvragen voor je groep bij de organisatie.

Klik hier om je club aan te melden

REAGEER OP DIT ARTIKEL