Mega MotorTreffen: Plattegrond 2018

Het Promotor Mega MotorTreffen weerspiegelt het DNA van Promotor, het clubgevoel van motorrijders onder elkaar. Het Promotor Mega MotorTreffen lijkt nog het meest op een gigantische clubdag. Het heeft de allure de Nederlandse ‘Daytona’ te worden; de motorrijder en zijn/haar motorfiets staan centraal en nemen ook letterlijk een centrale plek in tijdens het Mega MotorTreffen. Met je eigen motorfiets rijd je tot aan alle activiteiten, die uiteenlopen van proefritten op de nieuwste motormodellen en het Foodtruck Festival. Maar ook koopjesjagers kunnen terecht op de Motormarkt, want motordealers hebben ook een centrale plek verworven op ons terrein.

De routing naar en bij de EXPO zal in 2018 ook anders zijn dan vorig jaar. We verwachten weer veel motorrijders en de ticketcontrole voeren we dit jaar wat serieuzer uit.

Ter vergelijking met de eerste editie zijn er in de hal meer motormerken, meer demo-motoren om mee te proefrijden en een grotere motormarkt met meer aanbieders. De halindeling voor editie 2018 is opgesplitst in 3 secties.

SECTIE 1: De Pitstraat voor proefritten op de nieuwste motormodellen.

SECTIE 2: Een gedeelte van de m2’s is speciaal gereserveerd voor erkende motordealers, die deelnemen aan de Motordealermarkt.

SECTIE 3: De derde sectie is voor de Marktkramen waar van alles dat motorgerelateerd is, aangeboden kan worden.

Halindeling met aanbieders volgt binnenkort.

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

  • robse@ziggo.nl 19/03/2018 at 18:39

    Erg centraal gelegen in Nederland is het nou ook weer niet. Kan dit nou niet beter?

    Antwoord