Deze cookie verklaring werd voor het laatst bijgewerkt op 29/08/2018

1 Introductie

Onze website, https://www.promotor.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak "cookies" worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om een website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op de server, of op uw apparatuur.

4 Toestemmen

Wanneer u onze website voor de eerste keer bezoekt, tonen wij u een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u op "Accepteren" klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies en plug-ins zoals beschreven in het pop-upvenster en deze cookieverklaring. U kunt het gebruik van cookies via uw browser uitschakelen, maar het is mogelijk dat onze website niet meer naar behoren werkt.

5 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden altijd op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens zullen omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

6 Cookies

6.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde delen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken wij het u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoeft u bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te voeren en blijven de artikelen bijvoorbeeld in uw winkelwagentje tot u betaald hebt. Wij mogen deze cookies zonder uw toestemming plaatsen.

6.2 Analytische cookies

Wij gebruiken analytische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze analytische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Wij vragen uw toestemming voor het plaatsen van analytische cookies.

6.3 Advertentie cookies

We gebruiken geen advertentie cookies op deze site.

6.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, en Whatsapp om webpagina's te promoten (bijv. "like", "pin") of te delen (bijv. "tweet") op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, en Whatsapp. Deze knoppen werken met stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, en Whatsapp zelf afkomstig zijn. Dor middel van deze code worden cookies geplaatst. Deze social media buttons kunnen ook bepaalde informatie opslaan en verwerken, zodat u een gepersonaliseerde advertentie getoond kan worden. Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken door (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat ze doen met uw (persoonlijke) gegevens die ze verwerken met behulp van deze cookies. De informatie die zij verzamelen, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, en Whatsapp zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

7 Geplaatste cookies

PM_Pro
Doel: Om voor communityleden de gebruikerservaring te verbeteren.
Retentieperiode Zo lang al een gebruiker lid is van de Promotor Community Website
Beschrijving: Deze cookie slaat gebruikersinstellingen van leden op. Zo lang je geen lid bent van de site wordt deze cookie niet gebruikt.
Gebruikte namen Delen
PM Pro http://www.clipcenter.nl/privacybeleid/
PHP Session ID
Doel: Deze Cookie is nodig om te zien dat een gebruiker is ingelogd.
Retentieperiode Store data for users to use in the web application
Beschrijving: Sessions zijn een simpele manier om data op te slaan van idividuele gebruikers tegen een unieke sessie ID. Sessie IDs worden naar de browser gestuurd via session cookies en de ID wordt gebruikt om bestaande sessie data op te halen
Gebruikte namen Delen
PHPSESSID http://www.clipcenter.nl/privacybeleid/
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namen Delen
_wordpress_ https://wordpress.org
Facebook
Doel: Delen van content op Social Media.
Retentieperiode 1 jaar
Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om persoonlijke advertenties aan specifieke gebruikers te tonen. Wij gebruiken op deze site deze advertenties niet.
Gebruikte namen Delen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr https://facebook.com
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode Tot de gebruiker de toestemming voor Cookies intrekt
Beschrijving: Complianz slaat de gebruikersinstellingen voor de cookie waarschuwing banner op
Gebruikte namen Delen
complianz_consent_status, complianz_policy_id https://complianz.io
Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode Van sessies tot 2 jaar
Beschrijving: Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen.
Gebruikte namen Delen
_ga, _gid, _gat https://analytics.google.com
Twitter
Doel: Delen van posts op Twitter
Retentieperiode 1 jaar
Beschrijving: Twitter plaatst cookies om gebruikers gepersonaliseerde advertenties te kunnen tonen
Gebruikte namen Delen
metrics_token https://twitter.com/en/privacy
LinkedIn
Doel: LinkedIn plaatst cookies om gebruikers te volgen
Retentieperiode
Beschrijving: LinkedIn plaatst cookies om gebruikers te kunnen herkennen.
Gebruikte namen Delen
X-LI-IDC https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
Google Plus
Doel: Delen van posts op Google +
Retentieperiode 1 jaar
Beschrijving: Delen van posts op Google +
Gebruikte namen Delen
OGPC, SID, HSID, SSID, APISID, SAPISID, CONSENT, SNID, NID https://google.com/privacy
Google Fonts
Doel: Opslaan van gebruikersinstellingen op het gebied van fonts en fontgrootte.
Retentieperiode
Beschrijving: Opslaan van gebruikersinstellingen op het gebied van fonts en fontgrootte.
Gebruikte namen Delen
https://fonts.googleapis.com
Google Maps
Doel: Google Maps cookie
Retentieperiode 30 dagen
Beschrijving: Google Maps cookie die data verzamelt van individuele bezoekers.
Gebruikte namen Delen
https://maps.google.com
YouTube
Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
Retentieperiode 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namen Delen
https://youtube.com

8 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonlijke gegevens nodig zijn, wat er met uw gegevens gebeurt, en hoe lang ze worden bewaard.
  • Inzagerecht: U hebt recht op inzage van uw persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, hebt u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht om uw gegevens door te geven: u hebt het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verantwoordelijke voor de verwerking en deze volledig door te geven aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gegronde redenen zijn voor verwerking.
Om deze rechten uit te kunnen oefenen kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

9 Cookies in-/uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu/nl/uw-advertentie-voorkeuren.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

10 Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Pite Media B.V.
Laapersveld 1
1213VB Hilversum
Nederland
Website: https://www.promotor.nl
Email: bart@pitemedia.nl
Telefoon: 0629425580

Trek cookie toestemming in