donderdag 28 maart 2024

Wandelen over het Historische TT Circuit

Toch wel wonderlijk: een wandeltocht over het TT circuit. En waarom ook niet: er wordt tegenwoordig ook op gefietst en hardgelopen.

Op 2 juni 2018 gaan we wandelen op het historische TT circuit van 1925. Het circuit was toen nog een lang stratencircuit tussen de dorpen Rolde, Borger, Schoonloo en Grolloo. Dan wandel je wel over een van de mooiste delen van de Hondsrug. Langs de route staan kunstwerken, geïnspireerd door het toyisme (een internationale kunstbeweging dat naar buiten treedt als collectief met uiteenlopende hedendaagse kunst. Het werd in 1992 opgericht in Emmen. De samenstelling wisselde in de loop van de jaren en inmiddels zijn wereldwijd tientallen kunstenaars aan het collectief verbonden) die de verhalen van bijna een eeuw motorsport rond Assen verbeelden.

Vier startlocaties

Je kunt kiezen uit 4 startlocaties:

  • Rolde (30km)
  • Borger (18km)
  • Schoonloo (10km)
  • Grolloo (6km)

Meld je hier aan

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen