Fotoalbums

0 albums gevonden
Blogs Home » Blader door blogs » Promotor TV Uitzending 1 10 Maart 2018

Promotor TV Uitzending 1 10 Maart 2018

Wat je allemaal hebt kunnen zien in onze eerste aflevering van seizoen 2018:

Items:

Kawasaki Z900 RS

Joost toog naar Spanje om daar de Kawasaki Z900RS aan de tand te voelen. Is deze motorfiets meer dan wéér een retro? Bekijk het item hier nog een keer.

Promotor Occasion Test Budget 1000-2000

Motoren kopen met een budget van tussen de 1000 en 2000 euro? Dat kan prima! Maar welke motorfietsen kun je voor deze budgetten nog kopen en hoe goed zijn die? In de Promotor occasiontests praten eigenaren over hun ervaringen met motoren binnen dit budget. Bekijk hier nogmaals de occasiontest.

Triumph Tiger 800 XR en XC 2018

Bart testte in Marokko de nieuwe Triumph Tiger 800 XR en XC versies modeljaar 2018. Bekijk de test van de Tigers hier.

SnowQuake 2018

Zo, Joost is in dezelfde mate tot de tanden bewapend als de offroad-banden met ieder vijfhonderd ingeschroefde spikes. Eeuwige glorie zal hem ten deel vallen als hij na de gebruikelijke kissmiss-scènes ten overstaan van tuinduizenden uitzinnige fans en groupies de champagnekurk zal laten knallen en interviews zal weggeven aan de opgetrommelde TV-stations, voordat hij zich per limo zal vervoegen naar een vijfsterrentoko. SnowQuake 2018 is van Joost. Of toch niet...? Bekijk hier het item.

Agenda:

Harley-Davidson Open House:

25 en 25 maart is het bij de Harley-Davidson Dealers "Open House". Zowel Harley rijders als mensen die met dit merk kennis willen maken zijn natuurlijk welkom bij een dealer in de buurt. Wil jij weten waar jouw dichtsbijzijnde dealer zit? Kijk dan hier.

Promotor Mega Motortreffen

Het Promotor Mega Motortreffen is terug! En hoe! Dit jaar is het evenement twee dagen te bezoeken: op eerste en tweede pinksterdag. Meer lezen over wat er allemaal te doen is op het Mega Motortreffen en het bestellen van tickets kun je hier op onze site.

Promotor Clubtour 2018

Met Promotor mee naar Engeland? Dat lijkt ons gezellig! Op 15-17 is dit jaar onze clubtour. Samen met honderden motorrijders mee op de boot en vervolgens kiezen voor één van de prachtige tourritten door de North Yorkshire Moors? Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.