vrijdag 19 april 2024

MOTORREIS DUITSLAND: VRIJHEID IN HET THÜRINGERWOUD | 9 – 12 MEI

motorreis-thuringen-10-1

Het Thüringerwoud ademt vrijheid. En dat is opmerkelijk voor een gebied dat vroeger onder de DDR viel. Prikkeldraad, verbodsborden en muren zijn nauwelijks te vinden in dit middelgebergte van 120 bij 35 km.

Het Thüringerwoud ligt tegen de Tsjechische grens, in het oosten van Duitsland. Het is een fijn middelgebergte, met hier en daar zelfs wat wintersportdorpjes. Over al die bergjes en door bossen en weilanden lopen uitstekende wegen die ook nog eens rustig zijn en veel bochten bevatten. Voor de liefhebber liggen er ook nog eens heel wat onverharde bosweggetjes tewa. Zonder slagbomen.

De Promotor reis vertrekt op 9 mei. De gps-routes starten vanuit een hotel. De deelnameprijs is v.s. €289,- p.p. De verzorging is halfpension (ontbijt en diner)

Reserveren doe je op Promotor Reizen

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen